beeldlogo

Scheiden: wat te doen?

Wat doe ik?

Advies bij scheiding

Een goede samenwerking tussen de betrokken partners is de sleutel tot een effectieve en succesvolle afhandeling van uw scheidingstraject. Scheidingnext begeleidt u daarbij op professionele wijze.

Stappenplan

In het scheidingstraject (bij een gezamenlijk initiatief) doorloop ik samen met jullie een aantal stappen. De stappen worden na de inventarisatie persoonlijk gemaakt. Iedere situatie is nu eenmaal anders en vraagt om maatwerk.

Tarieven

Het eerste telefonisch advies of persoonlijke kennismaking breng ik je niet in rekening. Tijdens deze kennismaking bespreken we jullie situatie en de rol die ik kan vervullen in het scheidingstraject. Uitgangspunt hierbij is dat er aan beide kanten vertrouwen bestaat; dit is de basis voor verdere samenwerking.

Scheidingnext

Jouw scheiding begeleid ik aan de hand van een helder en begrijpelijk stappenplan. Dit met inachtneming van de bestaande emoties en een zakelijke attitude voor de financiële en fiscale vraagstukken die spelen.

Jouw belang is mijn uitgangspunt.

Ga Naar

Home

Contact

Bezoekadres: Stationsgebouw Den Dolder CS
 Dolderseweg 148A
3734 BL Den Dolder

Postadres:
Soestdijkseweg Noord 374
3723 HK Bilthoven

06-42159310

Stuur een e-mail

Disclaimer

Bij de samenstelling van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks kan de aangeboden informatie verouderd of niet meer juist zijn. Scheidingnext kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruiken van informatie die staat op deze site. Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Niets uit de teksten of illustraties op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Scheidingnext, openbaar worden gemaakt, gedistribueerd, verzonden, getoond, verkocht, overgedragen of verveelvoudigd. Het is mogelijk dat via onze website verwezen wordt naar websites en/of informatiebronnen van derden. Scheidingnext heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze websites en/of informatiebronnen en kan derhalve niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

© 2017 Scheidingnext