beeldlogo

Samen afronden, apart verder 

Wil je je echtscheiding snel en vakkundig laten regelen, zodat je kunt bouwen aan een nieuwe toekomst zonder zorgen?

Of zit je in een oriënterende fase? Je overweegt een scheiding maar hebt geen idee wat hier allemaal bij komt kijken?

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

Het eerste gesprek vindt plaats na telefonische afspraak. Dit kan plaatsvinden in mijn spreekruimte in Den Dolder (www.dendoldercs.nl). Deze locatie is goed bereikbaar per trein en beschikt over gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. Op verzoek kom ik ook bij jullie thuis. Ik ben zowel overdag als ’s avonds beschikbaar.

Mr. F.A. van Hout

06-42159310
contact@scheidingnext.nl
www.scheidingnext.nl

Bezoekadres:
Stationsgebouw Den Dolder CS (voor meer informatie: dendoldercs.nl)
Dolderseweg 148 A
3734 BL Den Dolder

Postadres:
Soestdijkseweg Noord 374
3723 HK BILTHOVEN

Meer informatie over mijn pensioenbedrijf? Kijk verder op: www.pensioennext.nl of stuur een e-mail: vanhout@pensioennext.nl

Registraties

Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel
58497730
BTW-nummer
B.1663.29575.B.01

Op mijn diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing. Desgewenst kun je deze op mijn website downloaden of zend ik je op verzoek een exemplaar toe.

           ITCO

 

 

Scheidingnext

Jouw scheiding begeleid ik aan de hand van een helder en begrijpelijk stappenplan. Dit met inachtneming van de bestaande emoties en een zakelijke attitude voor de financiële en fiscale vraagstukken die spelen.

Jouw belang is mijn uitgangspunt.

Ga Naar

Home

Contact

Bezoekadres: Stationsgebouw Den Dolder CS
 Dolderseweg 148A
3734 BL Den Dolder

Postadres:
Soestdijkseweg Noord 374
3723 HK Bilthoven

06-42159310

Stuur een e-mail

Disclaimer

Bij de samenstelling van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks kan de aangeboden informatie verouderd of niet meer juist zijn. Scheidingnext kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruiken van informatie die staat op deze site. Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Niets uit de teksten of illustraties op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Scheidingnext, openbaar worden gemaakt, gedistribueerd, verzonden, getoond, verkocht, overgedragen of verveelvoudigd. Het is mogelijk dat via onze website verwezen wordt naar websites en/of informatiebronnen van derden. Scheidingnext heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze websites en/of informatiebronnen en kan derhalve niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

© 2017 Scheidingnext