beeldlogo

Een goede afronding is tevens een goede start 

Ik ben Francis van Hout en het is mijn missie om echtscheidingen tot een goed einde te brengen.

Voor mij is het van groot belang dat mijn cliënten écht iets hebben aan mijn oplossingen. Graag ben ik van toegevoegde waarde. Mijn empathische en warme aanpak in combinatie met mijn zakelijke attitude wordt zeer gewaardeerd door cliënten.

Mijn ervaring en opleidingen:

  • Nederlands Recht
  • Transformatief Mediator
  • WFT pensioenadviseur (met eigen AFM pensioenvergunning)
  • Opleiding Financieel Echtscheidingsadviseur
  • Jarenlange ervaring juridisch adviseur op notariskantoor o.a. op gebied estateplanning
  • Jarenlange ervaring bij levensverzekeraars (hier was ik hoofd juridische zaken)

Naast echtscheidingsbemiddelaar ben ik pensioenadviseur/pensioenjurist bij mijn eigen bedrijf Pensioennext.

Ik ben aangesloten bij ITCO, beroepsvereniging van Transformatieve coaches en mediators en de vereniging van pensioenrecht.

Door mijn allround ervaring ben ik in staat voor mijn relaties toegevoegde waarde te bieden door al deze kennisgebieden te combineren in mijn (praktisch gericht) advies. Ik ben 100% onafhankelijk en word betaald door mijn cliënten.

 

 

“Vlot, betrouwbaar en begrijpelijk”

Scheidingnext

Jouw scheiding begeleid ik aan de hand van een helder en begrijpelijk stappenplan. Dit met inachtneming van de bestaande emoties en een zakelijke attitude voor de financiële en fiscale vraagstukken die spelen.

Jouw belang is mijn uitgangspunt.

Ga Naar

Home

Contact

Bezoekadres: Stationsgebouw Den Dolder CS
 Dolderseweg 148A
3734 BL Den Dolder

Postadres:
Soestdijkseweg Noord 374
3723 HK Bilthoven

06-42159310

Stuur een e-mail

Disclaimer

Bij de samenstelling van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks kan de aangeboden informatie verouderd of niet meer juist zijn. Scheidingnext kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruiken van informatie die staat op deze site. Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Niets uit de teksten of illustraties op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Scheidingnext, openbaar worden gemaakt, gedistribueerd, verzonden, getoond, verkocht, overgedragen of verveelvoudigd. Het is mogelijk dat via onze website verwezen wordt naar websites en/of informatiebronnen van derden. Scheidingnext heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze websites en/of informatiebronnen en kan derhalve niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

© 2017 Scheidingnext